Koledar dogodkov

Julij 2024

MANCA ŠPIK – VELIKI KONCERT Z GOSTI NA DVORCU VISOKO

04.07.2024 20:00

Dvorec Visoko

Manca v okviru jubilejne koncertne turneje ob 20-ti obletnici glasbene kariere prireja Veliki koncert z gosti na Dvorcu Visoko!

Le kdo ne pozna božajočega, a odločnega glasu priljubljene pevke Mance Špik, ki že dvajset let svoje poslušalce razveseljuje z brezčasnimi melodijami?

 

Pesem, Oba, Serenada, Le enkrat se živi, Kjer pomol poljubi morje, Po tebi mi diši ljubezen, Na valentinovo, Prijatelj, Limonada, Zvezala bi si krila, Baila baila baila, Iz prve roke, Ljubezenska puščica in še štirideset drugih pesmi preteklih dveh desetletij so vzrok mnogih nasmehov in solza na obrazih Mančinih privržencev. Njen glasbeni zapis, ki se nadaljuje z njeno najnovejšo avtorsko pesmijo ČE VERJAMEŠ V LJUDI (ponovno duet s Kvatropirci), pa postaja glasbena popotnica za vse generacije.

 

Manca je za jubilejno koncertno turnejo pripravila zgolj polovico od skoraj 50 pesmi, kot jih je izdala v dolgoletni glasbeni karieri:

„Težko sem se odločila, katere pesmi bom predstavila na novi turneji. Če bi hotela odpeti vse pesmi, ki si jih želim, bi koncert trajal več ur, tako da sem bila primorana izbirati. V veliko pomoč so mi bili člani benda, saj smo končni repertoar pripravili kar skupaj. Poleg mojih največjih hitov smo na novo aranžirali nekatere moje pesmi, ki jih do sedaj še nisem izvajala z bendom. Neverjetno, a ravno te pesmi pri publiki doživljajo kar največji odziv.“

 

Glasbeni projekt, ki ga je Manca z ekipo pripravljala več kot pol leta, je dobil svoj krst na razprodanem koncertu v blejski Festivalni dvorani, sedaj pa svoj »pohod« nadaljuje po vsej Sloveniji.

 

Po razprodanih koncertih na Bledu, Murski Soboti, Tolminu, Ormožu in Laškem, se bo njena glasbena karavana v četrtek, 4. julija 2024 ustavila tudi v Poljanah nad Škofjo Loko, kjer bo v prečudovitem ambientu Dvorca Visoko nastopila ob 20:00 uri.

 

Med številnimi gosti se ji bodo na odru pridružili tudi glasbeni prijatelji: Rok Lunaček, pevec legendarnih Flirrt-ov in Mančin tesni sodelavec ter priljubljena vokalna zasedba Il Divji!

 

Na tem ekskluzivnem koncertu boste Manco spoznali bližje in bolj osebno kot kadarkoli doslej. Z odprtim srcem, ki ustvarja prelepe pesmi, ki jih piše sama, vam bo predstavila zgodbo dekleta, ženske, matere, prijateljice, glasbenice… Njeno zgodbo.

 

---

 

Vstopnice v predprodaji po 19,00€ so na voljo prek Eventima, Petrola, Pošte Slovenija in Info točke Gorenja vas in na Dvorcu Visoko

 

Več informacij na info@agencijaspik.si ali na 031 604 001.

Dostopnost