Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in gospodarske javne službe Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

07. maj 2019

Pregled koles v Poljanah

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu vabi na brezplačen pregled koles, ki bo v torek, 14. maja 2019, od 12. do 17. ure na parkirišču pri Osnovni šoli Poljane (pri krožišču).

V primeru slabega vremena se dogodek prestavi. O novem terminu vas bomo obvestili preko Radia Sora ter spletne strani Občine Gorenja vas – Poljane.

Z izvedbo dogodka se Svet za preventivo in vzgojo v cestenm prometu pridružuje nacionalni preventivni akciji za večjo varnost kolesarjev, ki jo vodi Javna agencija RS za varnost prometa v sodelovanju s Policijo.

Namen akcije je na eni strani opozoriti kolesarje na upoštevanje cestno prometnih pravil in odgovorno vedenje v prometu ter povečati uporabo varnostne čelade ter na drugi strani tudi ostale udeležence v prometu opozoriti na povečano število kolesarjev na cesti.

Aktualno

Galerija

Kontakt