Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in gospodarske javne službe Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

26. november 2018

Praznovali smo občinski praznik

V soboto, 24. novembra 2018, smo v Sokolskem domu v Gorenji vasi počastili praznik Občine Gorenja vas - Poljane in podelili priznanja Občine Gorenja vas - Poljane za leto 2018.

Pričeli smo z Zdravljico, ki jo je zapel Marko Jenko iz GŠ Škofja Loka. Nadaljevali so člani Neč bat teatra s Sovodnja, ki so nas nasmejali s skečem o bontonu. Kulturni program so z dvema glasbenima točkama iz muzikala Cvetje v jeseni zaključila dekleta, ki sodelujejo v okviru KD dr. Ivan Tavčar Poljane.

Drugi del se je pričel s pogovorom med voditeljico Damjano Peternelj in županom Milanom Čadežem, ki je spregovoril o že postorjenem delu in napovedal tudi nekaj načrtov za v prihodnje.

Sledil je najbolj slovesen del prireditve, in sicer podelitev priznanj za leto 2018.

Plaketo Občine Gorenja vas – Poljane je prejela Osnovna šola Poljane za uspešno in pestro učno-vzgojno delo ter povezanost s krajem v preteklih 30. letih.

Priznanja Občine Gorenja vas – Poljane so prejeli Filip Dolinar za dolgoletno skrb za cerkev sv. Vida v Lučinah in soustvarjanje kulturne podobe kraja, Iniciativna skupina TD »Slajka« Hotavlje za izvedbo prireditev v počastitev življenja in dela jezikoslovca, literarnega zgodovinarja in bibliotekarja Luke Pintarja, Javorski pevci za ohranjanje in negovanje pevskega ljudskega izročila, Lovska družina Sovodenj za sonaravno upravljanje z divjadjo in varovanje narave ter Prostovoljno gasilsko društvo Lučine za prostovoljstvo in pomoč krajanom v preteklih 70. letih.

Priznanje župana Občine Gorenja vas – Poljane sta letos prejela  Matej Ržek za pridobljeni naziv »Mladi gospodar leta 2018« in Nika Križnar za dosežene športne uspehe v smučarskih skokih.

Aktualno

Galerija

Kontakt