Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Prireditve Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

14. september 2018

OPTIMIZACIJA PROCESOV V PODJETJU– koristi in napotki za manjša podjetja

Razvojna agencija Sora

Razvojna agencija Sora vas v okviru projekta Spodbujanje podjetništva na Loškem vabi na delavnico z naslovom OPTIMIZACIJA PROCESOV V PODJETJU– koristi in napotki za manjša podjetja, ki bo potekala v sredo 24. oktobra 2018 (od 17.00 do 19.30 ure) v Veliki sejni sobi Upravne enote Škofja Loka, Poljanska cesta 2, Škofja Loka.

 

Optimizacija poslovnih procesov v podjetjih predstavlja pomemben element obstoja organizacij. Stalno izboljševanje poslovnih procesov ima za posledico zniževanja stroškov organizacije, skrajševanja časa  in izboljševanja kakovosti. Predstavlja pa tudi konkurenčno prednost in preživetje na trgu. Optimizacija poslovnega procesa prinaša poenostavitev dela, hkrati pa tudi razbremenitev in razdeljevanja nalog.

 

Več v vabilu, ki se nahaja v prilogi.

 

Priloge

Aktualno

Galerija

Kontakt