Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Prireditve Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

29. junij 2018

Najuspešnejši učenci z županom na izletu

Župan Milan Čadež vsako leto učence obeh osnovnih šol v občini, kot nagrado za trud in uspeh v osnovni šoli, pelje na zaslužen izlet.

Odpravili so se na Bled, kjer so imeli  panoramsko vožnjo z vlakom okrog jezera, obiskali so blejski grad, za zaključek pa so si privoščili dobro kosilo. Vsi so bili nad izletom navdušeni, bilo je veliko dobre volje in družbe.

Za pozornost in poseben dan, sta se županu zahvalili tudi ravnateljica ga. Metka Debeljak iz OŠ Poljane in učiteljica ga. Neža Erznožnik iz OŠ Ivana Tavčarja Gorenja vas, ki sta se z učenci udeležili izleta. 

Najuspešnejši učenci iz OŠ Poljane v šolskem letu 2017/2018 so bili Tine Bogataj, Jernej Oblak in Maja Režen. Iz OŠ Ivana Tavčarja pa: Loti Feltrin, Eva Slabe, Neža Ferlan, Teja Močnik, Lara Peternelj, Manca Košir, Špela Šturm, Katja Potočnik in Aljaž Razložnik. 

Ob koncu je župan vsem zaželel uspešno pri nadaljnjem šolanju in vse dobro na vseh področjih.

Aktualno

Galerija

Kontakt