Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

14. maj 2018

Uvod v varno kolesarsko sezono

Kolesarjenje je zdrav, okolju prijazen in poceni način prevoza, vendar so prav tako kot pešci tudi kolesarji med najbolj ogroženimi skupinami v cestnem prometu. Med njimi najbolj izstopajo starejši nad 65 let ter otroci do 15. leta. 

Namen akcije, ki jo je izvedel občinski Svet za preventivo v cestnem prometu, je bil, ob začetku kolesarske sezone, občanom omogočiti, da preverijo tehnično stanje svojih koles ter posredovati napotke za varno vožnjo s kolesom in uporabo zaščitnih sredstev za lastno varnost. Redarka in policist sta izvedla tudi kontrolo uporabe varnostne čelade učencev pred Osnovno šolo Poljane.

Akcija je potekala v Poljanah v petek, 11. maja, med 12. in 17. uro, v sodelovanju s Policijsko postajo Škofja Loka, Zvezo šoferjev in avtomehanikov Žiri, Medobčinskim inšpektoratom in redarstvom in serviserjem koles, Dušanom Oblakom iz Žirov. Sodelujočim se je pridružila tudi ekipa Agencije za varnost prometa, ki se je predstavila z njihovo demonstracijsko opremo, ki je kolesarsko obarvana - delnim kolesarskim spretnostnim poligonom, glavo s čelado in jajčkom, ter naletnimi tehtnicami.

Aktualno

Kontakt