Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

16. april 2018

Občina Gorenja vas – Poljane prevzela dve priznanji v akciji Turistična patrulja, časopisa Svet24

V sklopu akcije časopisa Svet24, kjer so tuji turisti ocenjevali razvitost turizma po občinah v Sloveniji, je Občina Gorenja vas - Poljane, na podelitvi v Termah Dobrna, minulo soboto prejela kar dve priznanji.

V konkurenci s šestnajstimi drugimi občinami iz različnih področij Slovenije je Občina Gorenja vas – Poljane prejela naziv Najprijaznejše občine v Sloveniji po ocenjevanju tujih državljanov. Očitno pa je Čilenca in Španca prepričalo tudi sankanje na smučišču Stari vrh, za kar smo prejeli še priznanje za Najboljšo avanturo na saneh.

V sklopu športnega dogodka v Termah Dobrna v organizaciji Svet24 in Radia Aktual se je v Termah Dobrna zgodila podelitev priznanj najboljšim občinam. Na podelitev smo se odpravili v lepi in predvsem veseli zasedbi, ki je z navdušenjem sprejela obe priznanji. Veselje je bilo nepopisno. Priznanji je prevzel župan Občine g. Milan Čadež. Podelitve pa so se udeležili tudi g. Žan Mahnič, poslanec Državnega zbora, g. Tomaž Trobiš v.d. direktorja STC Stari Vrh, ga. Milena Pelipenko, predsednica Sveta Zavoda Poljanska dolina, ga. Lucija Kavčič, v.d. direktorice Zavoda Poljanska dolina in nekaj naših občanov. Čestitke smo izrekli tudi naši bližnji Občini Medvode, ki je dobila največ glasov v spletnem glasovanju po mnenju slovenskih državljanov.

Druženje je bilo prijetno in topel dan so nekateri izkoristili še za kopanje v bližnjem bazenu.

Obe priznanji sta odraz dobrega dela na področju turizma iz preteklosti in odraz povezanosti vseh turističnih ponudnikov v sedanjosti. Na nas pa je, da iz tega potegnemo čim več in na področju promocije in prepoznavnosti sežemo tudi izven meja Slovenije.

Lucija Kavčič, v.d. direktorja Zavoda Poljanska dolina

Aktualno

    Ura za Zemljo: 30. marec, med 20:30 in 21:30

    Iz WWF Slovenija pozivajo, da se jim pridružimo globalni akciji Ura za Zemljo. 

    Prvaijo, da se jim lahko pridružimo na način, da za eno uro vsi sodelujoči  po celem svetu ugasnimo luči  in sicer 30. marca 2019 med 20:30 in 21:30.  

    Blagostanje življenja na Zemlji je odvisno od tega, kako skrbimo za naš dom Zemljo. Skupaj z njo smo vsi eno. Kakor srbimo zanjo, tako bomo živeli.

     » preberi več

Kontakt