Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

12. april 2018

Sanacija brežine Visoko na cesti Škofja Loka - Gorenja vas

Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo sporoča, da projekt "Sanacije brežine Visoko" zajema sanacijo brežine na način z globoko sidranimi mrežami.

Dela bodo zaključena do konca meseca maja 2018, razen v primeru, da bi se pojavile zelo neugodne vremenske razmere, ko ne bi bilo možno izvajati del.

Dela bi morala biti zaključena 31.12.2017. Med samo gradnjo se je ugotovilo, da je količina sider, predvidena s projektom, manjša od dejansko potrebnih. Projekt se je dopolnil, naročila so se dodatno potrebna sidra. V času dopolnjevanja projekta in dobave sider, katerih dobavni rok je tri tedne, se dela niso izvajala. Zato se je izvedna zavlekla v neugoden zimski čas. Meseca februarja in skoraj ves mesec marec se dela niso mogla izvajati zaradi neugodnih vremenskih razmer (nizke temperature in razmočenost terena).

V vsem času gradnje, ko so brežine v tehnološki fazi sanacije je potrebna polovična zapora ceste, saj obstaja neposredna nevarnost padanja materiala na cesto.

Priloge

Aktualno

Kontakt