Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

11. april 2018

Pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje za lekarno Gorenja vas

V teh dneh je postalo pravnomočno gradbeno dovoljenje za ureditev nove lekarne v Zdravstvenem domu Gorenja vas. Povsem nova, sodobno urejena lekarna bo na novo urejena v pritličju gorenjevaškega zdravstvenega doma s samostojnim novim vhodom iz novega parkirišča pred zdravstvenim domom.
Vsa potrebna sredstva za realizacijo investicije v višini 492.700 eur (rekonstrukcija in oprema) je v svojem letnem poslovnem in finančnem načrtu za leto 2018 zagotovil Javni zavod Gorenjske lekarne, katerega soustanoviteljica je tudi Občina Gorenja vas – Poljane. S tem bo lokalna skupnost pridobila najsodobneje opremljeno novo lekarno, z optimalnimi pogoji za lekarniško delo, ki se bo začela urejati v drugem delu leta 2018.

Aktualno

Kontakt