Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

27. december 2017

Naloge, ki se izvajajo na krajevnih uradih Upravne enote Škofja Loka

Upravna enota Škofja Loka seznanja obiskovalce krajevnih uradov o vseh storitvah, ki so jim na voljo na krajevnih uradih.

Krajevni urad Gorenja vas - Poljane je za stranke odprt vsak torek od 8. do 15.30 ure v pritličju Sokolskega doma na naslovu Poljanska cesta 87, Gorenja vas. V času uradnih ur jih lahko tudi pokličete na telefon št. 041 741 738.

Stranke se lahko zglasijo v uradih ko potrebujejo osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje za slovenske državljane in podaljšanja le tega, podaljšanje prometnega dovoljenja, za izdajo 3.registrske tablice (zaradi poškodbe ali obrabe), želijo odjaviti vozilo iz prometa, se prijaviti na teoretični ali praktični del vozniškega izpita, prijaviti ali odjaviti prebivališče, potrditi podporo v času volilnih opravil, vpisati spremembe v evidenco gospodinjstev ali pa opraviti katero izmed upravnih overitev (podpisa, fotokopije, garantnega pisma ) vključno z overitvijo knjige gostov, vloge za pridobitev spletnega kvalificiranega potrdila SIGENCA.

Poleg navedenih storitev pa lahko stranke na krajevnih uradih pridobijo vsa potrdila iz uradnih evidenc (razen izpisov iz matičnega registra), zemljiško-knjižne izpise, izpise iz geodetskih podatkov, prav tako pa lahko oddajo vloge za vse vrste potrdil oziroma postopkov, ki so v pristojnosti upravne enote.

Priloge

Aktualno

    Koncert Orkestra Slovenske vojske

    Občina Gorenja vas – Poljane vabi na koncert Orkestra slovenske vojske, ki bo v torek, 18. decembra, ob 19.30 uri v telovadnici Osnovne šole Poljane. Posebni gosti večera bodo New swing quartet. Vstop je prost!

    Vljudno vabljeni!

Kontakt