Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

24. oktober 2017

Podpis koncesijske pogodbe za področje splošne medicine

Župan občine Gorenja vas – Poljane Milan Čadež je danes s koncesionarjem Ambulanta Lah, d.o.o., iz Medvod podpisal koncesijsko pogodbo o izvajanju zdravstvene dejavnosti na področju splošne medicine na območju Občine Gorenja vas – Poljane. V začetku novembra bo tako z delom v splošni ambulanti Zdravstvenega doma Gorenja vas pričela dr. Andreja Krt Lah, specialistka za družinsko medicino z dodatno opravljenim specialističnim izpitom iz javnega zdravja, ki bo nadomestila dr. Ando Perdan, dolgoletno gorenjevaško zdravnico na področju splošne medicine, ki z mesecem oktobrom odhaja v pokoj.

 

S podpisom koncesijske pogodbe je občina uspešno zaključila dolgotrajen postopek podelitve koncesije, ki se je začel v letošnjem juniju z objavo javnega razpisa za podelitev koncesije, v nadaljevanju pa smo pridobili tudi vsa potrebna soglasja, vključno s soglasjem Ministrstva za zdravje RS, Osnovnega zdravstva Gorenjske, Zavoda za zdravstveno zavarovanje in Zdravniške zbornice Slovenije.

Dogodek je toliko večjega pomena spričo dejstva, da še vedno primanjkuje zdravnikov na področju primarnega zdravstva, zato smo na občini še posebej zadovoljni, da smo lahko koncesijo podelili strokovno izjemno visoko usposobljeni zdravnici, ki že pozna okolje naše lokalne skupnosti, saj je v preteklosti že sodelovala z zdravniki koncesionarji v gorenjevaškem zdravstvenem domu. 

Nova koncesionarka dr. Andreja Krt Lah bo nove paciente v svoji ambulanti prijazno sprejela že v prvih novembrskih dneh, prepričani pa smo, da bo tudi naše medsebojno sodelovanje potekalo zgledno. Občina je namreč v razvoj zdravstvenega centra Gorenja vas v preteklih letih vložila veliko energije tako z vidika širitve programa kot z vidika investicij, s katerimi smo skupaj z nekaterimi zasebniki koncesionarji zagotovili razvoj sodobnega središča primarnega zdravstva za celotno občino, ki ga želimo še naprej programsko dopolnjevati.

 

Župan Občine Gorenja vas – Poljane                                        

Milan Čadež                                                   

Aktualno

Kontakt