Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

19. oktober 2017

Ponovno obisk iz avstrijske Koroške

Občino Gorenja vas-Poljane so obiskali g. Igor Ogris iz Celovca, župan občine Hodiše na Koroškem– nemško Keutschah, g. Karl Dovjak in njegov tajnik g. Anton Mikše.

Občina Hodiše ob Vrbskemu jezeru je zelo znana po razglednem stolpu Pyramidenkogel, kateri  leži na vzpetini Jedvovca med Vrbskim in Hodiškim jezerom. Je zelo turistično razvita občina v kateri živi 2.470 prebivalcev v petnajstih naseljih in »pridelajo« preko 300.000 nočitev letno.

Obisk je bil namenjen utrjevanju dobrih odnosov, saj si želijo medsebojnega spoznavanja in sodelovanja na obeh straneh.

Zanimanje naših sosedov za našo deželo in Poljansko dolino je veliko, zato so ta povezovanja pomembna, pravijo na naši strani. Župan jim je pokazal naše znamenitosti in turistične ter izletniške priložnosti, zaključili so pa na visoškem dvorcu. Zadnjo soboto meseca oktobra jih je pa župan Hodiš g. Dovjak povabil na Pejsafest, pravijo, da bodo šli pogledat…

 

Aktualno

    Predstavitev rekonstrukcije regionalne ceste Trebija - Sovodenj

    V torek 16.01.2018 ob 16 uri je bila s strani predstavnikov DRSI in projektanta GEOING izvedena predstavitev rekonstrukcije ceste od Trebije proti Sovodnju – kjer je zaključena projektna dokumentacija.

    Podane so bile manjše pripombe k projektu, ki se bodo upoštevale. Projektantska ocena obnove ceste je 7,6 mio € in 1,2mio € na Sovodnju. Izgradnja bo potekala v letih 2018, 2019 in 2020. Trenutno poteka revizija izdelanega projekta, nato sledi hkrati odkup zemljišč in objava razpisa za izvajalca del.

     » preberi več

Kontakt