Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

17. avgust 2017

Prometna ureditev pri Osnovni šoli Poljane

Gradnja prometnih ureditev pri osnovni šoli Poljane je v polnem teku. Te dni je pričel z deli tudi izvajalec Direkcije RS za infrastrukturo, ki gradi nov izvoz iz regionalne ceste, zgradili bodo tudi nov odstavni pas za leve zavijalce ob glavni cesti. Že pred tem pa je z del začel izvajalec občine, ki gradi krožno obračališče za šolske kombije, do koder bodo lahko varneje pripeljali svoje otroke tudi starši osnovnošolcev, dodatno bo urejeno manjše parkirišče. Pričakujemo, da bo izboljšanje sedaj izredno neugodnega prometnega režima pred šolo Poljane v celoti urejeno že pred praznovanjem 20. obletnice Osnovne šole Poljane v drugi polovici letošnjega septembra.

Aktualno

    Zapora javne poti Suša - Jelovica

    Zaradi asfaltiranja javne poti Suša - Jelovica je danes 9.7. in jutri 10.7.2018 popolna zapora za ves promet. Asfaltira se odsek na koncu občinske poti, kjer se prične gozdna cesta.

    Obvoz za Črni Kal poteka skozi Sušo, Dolenjo Žetino in Gorenjo Žetino.

    Uporabnike ceste prosimo za razumevanje.

Kontakt