Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

30. junij 2017

Najuspešnejši devetošolci iz Občine Gorenja vas - Poljane z županom na izletu na Bledu

Poleg knjižnih nagrad, ki jih prejmejo najuspešnejši učenci iz obeh Osnovnih šol v Gorenji vasi in v Poljanah je skupno druženje na izletu tudi del pozornosti, ki jo namenja Občina najuspešnejšim učencem.
Letos se je izleta udeležilo sedem učenk in učencev, Klara Pustavrh, Sara Buh, Vida Stržinar, Anja Štravs, Luka Stanonik, Tomaž Potočnik, Nejc Marolt, zadržani so bili Beti Črešnovar, Ema Rupar, Špela Koprivnikar in Luka Kreč. Spremstvo pa sta bila ravnateljica OŠ Poljane ga. Metka Debeljak in ravnatelj OŠ v Gorenji vasi g. Izidor Selak.

Program izleta je bil turistično naravnan, saj so spoznavali najlepši gorenjski in slovenski turistični biser. Najprej so se okoli jezera peljali s turističnim vlakom, nato so uživali v letnem sankanju, na koncu pa so jim prijazni gostitelji ponudili še adrenalinske skoke. Za zaključek je bilo še skupno kosilo, kjer jim je župan Milan Čadež zaželel uspešno nadaljnje šolanje in pridal, da morajo biti ponosni, da so iz Poljanske doline in da govorijo najlepše narečje.

Aktualno

Kontakt