Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

09. maj 2017

Kolesarska sezona se je tudi uradno pričela

V soboto, 6. 5. 2017, se je ob 8.30 na Trgu Ivana Regna v Gorenji vasi zbralo približno 30 kolesarjev. Z minuto molka so se spomnili lani preminulega aktivnega kolesarja Lojzeta Oblaka in enega izmed najzaslužnejših pri vzpostavitvi občinskega kolesarskega kroga. Župan je zbranim predstavil letošnjo nagrado, in sicer bon v vrednosti 500,00 €, ki se bo javno izžrebal konec letošnjega septembra. Srečni nagrajenec ga bo lahko vnovčil v Kolesarskem centru Bauer v Ljubljani. Kolesarji so se nato v prijetnem, skupinskem duhu podali po razgledni in varni poti ter glede na želje in zmožnosti prekolesarili del ali celotno prvo etapo občinskega kolesarskega kroga.

Aktualno

  Preventivno prekuhavanje vode iz javnega vodovoda Trebija - Gorenja vas - Todraž

  Občina Gorenja vas-Poljane obvešča vse uporabnike vode, ki se oskrbujejo z vodo iz javnega vodovoda Trebija – Gorenja vas - Todraž, da je zaradi izpada elektrike in zaznavne motnosti vode, priporočamo preventivno prekuhavanje pred zaužitjem do preklica.

   

  Potem, ko voda zavre, običajno zadostuje, da burno vre še eno minuto, tri minute pa povsem zadošča. Izvajamo vse potrebne ukrepe, Nacionalni laboratorij za zdravje okolje in hrano bo takoj odvzel vzorce za laboratorijske preiskave. O preklicu ukrepa preventivnega prekuhavanja pitne vode pred zaužitjem vas bomo obvestili.

   

  Hvala za razumevanje !

Kontakt