Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

09. maj 2017

Kolesarska sezona se je tudi uradno pričela

V soboto, 6. 5. 2017, se je ob 8.30 na Trgu Ivana Regna v Gorenji vasi zbralo približno 30 kolesarjev. Z minuto molka so se spomnili lani preminulega aktivnega kolesarja Lojzeta Oblaka in enega izmed najzaslužnejših pri vzpostavitvi občinskega kolesarskega kroga. Župan je zbranim predstavil letošnjo nagrado, in sicer bon v vrednosti 500,00 €, ki se bo javno izžrebal konec letošnjega septembra. Srečni nagrajenec ga bo lahko vnovčil v Kolesarskem centru Bauer v Ljubljani. Kolesarji so se nato v prijetnem, skupinskem duhu podali po razgledni in varni poti ter glede na želje in zmožnosti prekolesarili del ali celotno prvo etapo občinskega kolesarskega kroga.

Aktualno

    Redno organizirano vodenje po utrdbi na Golem vrhu

    Vsako prvo soboto v mesecu ob 10. uri je organizirano vodenje po utrdbi Rupnikove linije na Golem vrhu. Predhodne prijave niso potrebne. Zaželene so čelne svetilke ter primerna obleka in obutev. Cena vodenja je 5 €/osebo oz. po veljavnem ceniku. V juliju bo vaš vodič Boris Žnidarčič.  
    Vabljeni torej v soboto, 1. 7. 2017, ob 10. uri pred utrdbo na Goli vrh ali kadarkoli po vnaprej dogovorjenem terminu.

Kontakt