Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

14. april 2017

USPEH NAŠIH OSNOVNOŠOLCEV NA 31. DRŽAVNEM FESTIVALU TURIZMU POMAGA LASTNA GLAVA

11. aprila 2017, so se v Mercator centru Kranj, kjer je potekal 31. DRŽAVNI FESTIVAL TURZMU POMAGA LASTNA GLAVA, na tržnici predstavili učenci OŠ Poljane, PŠ Javorje in PŠ Sovodenj.

 

OŠ POLJANE je pripravila turistično nalogo z naslovom "S Šarevčevo slivo v žepu", v njej so predstavili načrt za izvedbo kulturnega dne, kjer se obiskovalci srečajo z Ivanom Tavčarjem, spoznajo dvorec Visoko ter se poigrajo s starimi pastirskimi igrami. Za tako uspšen projekt in čudovito predstavitev so prejeli zlato priznanje za sodelovanje na festivalu.

 

PŠ JAVORJE je predstavila projekt na temo "Potujem, torej sem". Predstavili so prelepo okolico, veliko naravnih danosti, ki jih obdajajo, in turističnih točk, ki bi jih lahko ponudili turistom. V sodelovanju s Turističnim društvom Stari vrh, so obudili pobudo, da v okolici oblikujejo pot, ki bi vodila do zelo zanimive najdbe meteorita v gozdu blizu Javorij. S skupnimi močmi je nastal turistični proizvod - učna pot "Iskanje izgubljenega koščka vesolja", ki je privlačna in zanimiva predvsem za otroke. Za izdelano nalogo so prejeli srebrno priznanje na državnem nivoju.

 

PŠ SOVODENJ se je predstavila z raziskovalno nalogo "Potujem in raziskujem". Učenci so predstavili pot po Podosojnški grapi, preko Laniš in navzdol na Sovodenj, po poti so predstavili naravne in zgodovinske značilnosti in reševali naloge. Njihov cilj je, da so naloge izvedljive, uporabne in jih resnično udejanijo. Za odlično predstavo nalog in razstave so pridobili srebrno priznanje.

 

Vsem udeležencem čestitke za dosežen uspeh!

Občina Gorenja vas - Poljane

 

 

Aktualno

Kontakt