Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

07. april 2017

Podpis najemne pogodbe za prostore MORS v Todražu

Danes, 7. 4. 2017, sta ministrica  za obrambo Republike Slovenije ga. Andreja Katič in župan Občine Gorenja vas – Poljane Milan Čadež slovesno podpisala najemno pogodbo o uporabi opuščenih prostorov v upravljanju Ministrstva za obrambo RS.

Prostori obsegajo približno 1600 m2 nekdanjih delavnic tehničnega zavoda Ministrstva za obrambo RS in spremljajočega objekta pisarn z opuščeno menzo. Preostali del tretjine skladiščnih prostorov v delavnicah Ministrstvo za obrambo RS predvideva oddati v najem zainteresiranim podjetnikom za skladiščne namene.

Z današnjim podpisom pogodbe bodo objekti nekdanjega Rudnika Žirovski vrh, ki jih je po njegovem zaprtju uporabljalo Ministrstvo za obrambo RS, ponovno v uporabi, predvsem pa bodo na voljo tudi zainteresiranim lokalnim podjetnikom. S tem bomo zaokrožili delovanje Gospodarske cone Todraž, kjer so oddane vse dosedanje razpoložljive površine.

Na samem dogodku je bil prisoten tudi naš poslanec g. Žan Mahnič, ki je kot predsednik Odbora za obrambo v Državnem zboru tudi zaslužen, da je prišlo do tega podpisa pogodbe.

 

Aktualno

Kontakt