Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

27. februar 2017

Podpis pogodbe za gradnjo nove Športne dvorane Gorenja vas

Danes, 27. februarja 2017, sta župan občine Gorenja vas - Poljane, g. Milan Janez Čadež in direktor podjetja Dema plus inženiring d.o.o., Ljubljana, g. Denis Pere, po postopku oddanega javnega naročila, podpisala pogodbo za gradnjo nove Športne dvorane Gorenja vas.

Vrednost oddanega javnega naročila znaša 3.890.406,97 EUR z vključenim DDV in obsega gradnjo nove večnamenske dvorane, ureditev nove kotlovnice, novega zunanjega športnega igrišča in pripadajoče zunanje ureditve s parkiriščem.
Občina Gorenja vas – Poljane je postopek za izbiro izvajalca pričela 1. decembra 2016 z objavo javnega razpisa za izbiro izvajalca na portalu javnih naročil.  Zahteven javni razpis, na katerega je prispelo 10 ponudb, je bil zaključen 17. februarja 2017, ko je odločitev naročnika o oddaji naročila postala pravnomočna. Postopek oddaje javnega naročila je bil tako zaključen v dveh mesecih in pol.

V teku so tudi že priprave za začetek gradbenih del na samem objektu, tako da se začetek izvajanja gradbenih del pričakuje konec meseca marca.Rok za zaključek vseh pogodbenih del je 30. 9. 2018, pričakujemo pa, da bodo zunanje ureditve, zlasti v delu preurejenega zunanjega športnega igrišča, dograjene še pred koncem letošnjega leta.

Priloge

Aktualno

Kontakt