Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

30. januar 2017

FINALE - Balinanje v utrdbi na Golem vrhu

V soboto, 28. januarja, smo pod streho spravili že 6. tekmovanje v balinanju z lesenimi kroglami.
Prvo mesto sta zasedla tekmovalca ekipe Videm, drugo je pripadlo ekipi Gostilne Jager, tretje mesto pa sta zasedla tekmovalca ekipe Aldes iz Poljan.

V soboto, 28. 1. 2017, smo pod streho spravili že 6. tekmovanje v balinanju z lesenimi kroglami v podzemni utrdbi Rupnikove linije na Golem vrhu. Tekom dneva se je v finalnem tekmovanju pomerilo osem ekip, ki so bile med seboj zelo izenačene, zato je bilo za zmago potrebno imeti tudi malo sreče.
Prvo mesto sta zasedla tekmovalca ekipe Videm, drugo je pripadalo ekipi Gostilne Jager, tretje mesto pa sta zasedla tekmovalca ekipe Aldes iz Poljan.
Obiskovalci, ki so prišli v utrdbo na Goli vrh, so lahko navijali za tekmovalce, lahko so si ogledali stalno zbirko in utrdbo pod strokovnim vodstvom ali pa so za nagrado domov odnesli celo pršut, pod pogojem, da so pravilno ugotovili njegovo težo, ki se je zibala v enem izmed dvoran utrdbe. Za dobro voljo je poskrbela tudi harmonika.
Tudi v prihodnje bomo nadaljevali s tradicijo balinanja v podzemni utrdbi, zato vas že sedaj vabimo na tekmovanje za 7. pokal Rupnikove linije, ki se bo predvidoma začel v mesecu decembru.

Aktualno

Kontakt