Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

10. maj 2017

OBČINA PREJELA 96 POBUD ZA SPREMEMBO OBČINSKEGA PROSTORSKEGA NAČRTA

Občina Gorenja vas - Poljane obvešča vse občane, da je v zaključenem zbiranju pobud za spremembo občinskega prostorskega načrta na občino prejela 96 pobud.

V naslednjih dneh bodo predstavniki LOCUSA d.o.o. opravili terenski ogled lokacij zbranih pobud za spremembo namenske rabe.

09. maj 2017

Kolesarska sezona se je tudi uradno pričela

V soboto, 6. 5. 2017, se je ob 8.30 na Trgu Ivana Regna v Gorenji vasi zbralo približno 30 kolesarjev. Z minuto molka so se spomnili lani preminulega aktivnega kolesarja Lojzeta Oblaka in enega izmed najzaslužnejših pri vzpostavitvi občinskega kolesarskega kroga. Župan je zbranim predstavil letošnjo nagrado, in sicer bon v vrednosti 500,00 €, ki se bo javno izžrebal konec letošnjega septembra. Srečni nagrajenec ga bo lahko vnovčil v Kolesarskem centru Bauer v Ljubljani. Kolesarji so se nato v prijetnem, skupinskem duhu podali po razgledni in varni poti ter glede na želje in zmožnosti prekolesarili del ali celotno prvo etapo občinskega kolesarskega kroga.

26. april 2017

ZAČETEK GRADNJE NOVE ŠPORTNE DVORANE GORENJA VAS

Dne 10.4.2017 so se začela izvajati pripravljalna dela in organizacija gradbišča za gradnjo nove športne dvorane Gorenja vas.

 » preberi več

25. april 2017

OBVESTILO - preznenje greznic in malih komunalnih čistilnih naprav

Uredba o odvajanju in čiščenju komunalne odpadne vode (Uradni list RS št. 98/2015, v nadaljevanju Uredbe) določa, da prevzem in odvoz komunalne odpadne vode, ki se zbira v nepretočnih greznicah, prevzem in odvoz blata iz malih komunalnih čistilnih naprav do 50 PE ter pretočnih greznic lahko izvaja le izvajalec gospodarske javne službe odvajanja in čiščenja komunalnih in padavinskih voda.

 » preberi več

25. april 2017

OBVESTILO - odvajanje in čiščenje komunalnih odpadnih voda

Spoštovani!

 

Obveščamo vas, da se s 1. majem 2017 spreminjajo obračunske cene storitev odvajanja in čiščenja komunalnih odpadnih voda. Cene so sestavljene iz cen infrastrukture in cen storitev, njihovo oblikovanje je določeno z državno uredbo o metodologiji za oblikovanje cen.

 » preberi več

24. april 2017

Odprtje pohodne sezone

Odprtje pohodne sezone je bilo v soboto, 22. aprila, ob 9. uri. Skoraj 40 pohodnikov se je zbralo pred Gostilno na Vidmu, kjer so lahko prevzeli kontrolne kartončke.
Skupaj smo se podali na pot, ki je vodila iz Poljan na Kovčk, do Vinharij, naprej na Kremenk in Pasjo ravan, potem pa smo se spustili na Bukov vrh in Kucelj, zaključili pa na Visokem, kjer je potekala Salamijada.

Vreme je bilo lepo, udeleženci zadovoljni, zato se bomo dobili skupaj spet prihodnje leto.
Hvala vsem za udeležbo in dobro voljo.

21. april 2017

Nova številka Podblegaških novic

Nova številka Podblegaških novic.

Ne spreglejte aktualnega razpisa:
Javni razpis za sofinanciranje letnega programa športa v Občini Gorenja vas - Poljane za leto 2017

19. april 2017

Sandra Možina na sprejmu pri županu Milanu Čadežu

Sandra Možina iz Laz pri  Leskovici, udeleženka Zimske svetovne specialne olimpijade, ki je letos potekala v Schladmingu.

 » preberi več

18. april 2017

Uspešna smučarka Rebeka Oblak

Danes je bila na sprejemu pri županu Milanu Čadežu, smučarka Rebeka Oblak, ki je v letošnji sezoni dosegla izjeme uspehe.

 » preberi več

18. april 2017

Teden obrti in podjetništva na Loškem - TOP 2017

Območna obrtno-podjetniška zbornica Škofja Loka in Razvojna agencija Sora d.o.o. bosta ob finančni podpori občin Škofja Loka,  Gorenja vas-Poljane, Železniki in Žiri v času od 20. do 26.  maja 2017 ponovno pripravili bogat program dogodkov, ki se bodo zvrstili v okviru že 11. Tedna obrti in podjetništva na Loškem - TOP 2017.

 » preberi več

Najnovejša številka

21.04.2017
Podblegaške novice, april 2017

Uredništvo

Telefon: 041 456 469

E-pošta: podblegaske.novice@gmail.com

Koledar dogodkov

Pod označenimi datumi se nahajajo podrobne informacije o posameznih dogodkih.

» dodaj dogodek

Vpišite vaš e-poštni naslov in kliknite na gumb "Pošlji"

» pošlji

Aktualno

    OBČINA PREJELA 96 POBUD ZA SPREMEMBO OBČINSKEGA PROSTORSKEGA NAČRTA

    Občina Gorenja vas - Poljane obvešča vse občane, da je v zaključenem zbiranju pobud za spremembo občinskega prostorskega načrta na občino prejela 96 pobud.

    V naslednjih dneh bodo predstavniki LOCUSA d.o.o. opravili terenski ogled lokacij zbranih pobud za spremembo namenske rabe.

Kontakt