Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

21. november 2017

Občasne 30 minutne zapore javne poti Gorenja vas - Hotavlje (pri pokopališču)

Zaradi rekonstrukcije vodovoda Gorenja vas, bodo 14 dni občasne do 30 minutne popolne zapore javne poti mimo pokopališča Goreja vas. Zapore bodo vsak dan med 7 in 17 uro. Izven tega časa bo cesta normalno prevozna. Obvoz poteka preko Hotaveljske brvi. Uporabnike ceste prosimo za razumevanje.

 

20. november 2017

Občinski praznik

Ob prazniku Občine Gorenja vas - Poljane vas vljudno vabimo na slavnostno akademijo s podelitvijo občinskih priznanj za leto 2017, ki bo v soboto, 25. novembra, ob 19. uri v Sokolskem domu v Gorenji vasi.

Vabljeni.

 

 

20. november 2017

Balinanje v utrdbi na Golem vrhu

V soboto, 18. 11. 2017, je že sedmič zapored potekalo tekmovanje v balinanju v podzemni utrdbi na Golem vrhu za Pokal Rupnikove linije.

 » preberi več

17. november 2017

KONCERT ORKESTRA SLOVENSKE VOJSKE

Občina Gorenja vas – Poljane vabi na koncert Orkestra slovenske vojske, ki bo v petek, 24. novembra, ob 19. uri v telovadnici Osnovne šole Poljane. Posebni gosto večera bo tenorist Janez Lotrič. Vstop je prost!

 

 » preberi več

14. november 2017

Delavnica učinkovite rabe energije in obnovljivi viri energije

V ponedeljek, 13. novembra 2017, je v mali dvorani Sokolskega doma v Gorenji vasi potekala delavnica na temo učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije. Delavnica je bila organizirana v sodelovanju z Lokalno energetsko agencijo Gorenjske, mrežo ENSVET in Razvojno agencijo Sora

 » preberi več

27. oktober 2017

NAVODILA ZA PRAVILNO OBNAŠANJE VOZNIKOV IN PEŠCEV NA NOVEM UVOZU K ŠOLI V POLJANAH

Nov vozni režim z odprtjem krožišča bo veljal od 6. novembra 2017 dalje.

26. oktober 2017

JAVNI RAZPIS o dodeljevanju nepovratnih finančnih sredstev za izgradnjo malih komunalnih čistilnih naprav v Občini Gorenja vas - Poljane za leto 2017

Premet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih sredstev Občine v skupni višini 15.000,00 evrov za izgradnjo malih komunalnih čistilnih naprav z zmogljivostjo čiščenja do 50 PE (v nadaljevanju MKČN), in sicer le na poselitvenih območjih Občine Gorenja vas - Poljane, na katerih ni predvidena gradnja javnega kanalizacijskega sistema.

Več informacij: (link)

26. oktober 2017

JAVNI RAZPIS za sofinanciranje investicij v zasebne vodovode na območju Občine Gorenja vas-Poljane za leto 2017

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje investicij v zasebne vodovode (lastna oskrba s pitno vodo), ki ležijo na območju Občine Gorenja vas - Poljane, kjer oskrba s pitno vodo ni zagotovljena z javnim vodovodnim omrežjem.

Več informacij: (link)

24. oktober 2017

Podpis koncesijske pogodbe za področje splošne medicine

Župan občine Gorenja vas – Poljane Milan Čadež je danes s koncesionarjem Ambulanta Lah, d.o.o., iz Medvod podpisal koncesijsko pogodbo o izvajanju zdravstvene dejavnosti na področju splošne medicine na območju Občine Gorenja vas – Poljane. V začetku novembra bo tako z delom v splošni ambulanti Zdravstvenega doma Gorenja vas pričela dr. Andreja Krt Lah, specialistka za družinsko medicino z dodatno opravljenim specialističnim izpitom iz javnega zdravja, ki bo nadomestila dr. Ando Perdan, dolgoletno gorenjevaško zdravnico na področju splošne medicine, ki z mesecem oktobrom odhaja v pokoj.

 » preberi več

24. oktober 2017

Nova številka Podblegaških novic

Nova številka Podblegaških novic.

Ne spreglejte aktualnih razpisov:
- Javni razpis za sofinanciranje investicij v zasebne vodovode na območju občine za leto 2017
- Javni razpis o dodeljevanju nepovratnih finančnih sredstev za izgradnjo malih komunalnih čistilnih naprav v občini za leto 2017

Najnovejša številka

24.10.2017
Podblegaške novice, oktober 2017

Uredništvo

Telefon: 041 456 469

E-pošta: podblegaske.novice@gmail.com

Koledar dogodkov

Pod označenimi datumi se nahajajo podrobne informacije o posameznih dogodkih.

» dodaj dogodek

Vpišite vaš e-poštni naslov in kliknite na gumb "Pošlji"

» pošlji

Aktualno

Kontakt