Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in gospodarske javne službe Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

Lekarna Gorenja vas

Gorenjske lekarne so v mesecu oktobru 2018 pričele z urejanjem novih, sodobnih lekarniških prostorov v pritličju Zdravstvenega doma v Gorenji vasi.
Investicija je obsegala obnovo prostorov, stavbnega pohištva, montažo sodobne opreme, vključno z robotom za razvrščanje zdravil, ter izgradnjo novega vhoda v lekarno neposredno z novega parkirišča.
Vsa potrebna sredstva za realizacijo investicije v višini 492.700 evrov (rekonstrukcija in oprema) je v svojem letnem poslovnem in finančnem načrtu za leto 2018 zagotovil Javni zavod Gorenjske lekarne, katerega soustanoviteljica je tudi Občina Gorenja vas – Poljane.
S tem je lokalna skupnost pridobila najsodobneje opremljeno novo lekarno, z optimalnimi pogoji za lekarniško delo in je tudi odlično dostopna obiskovalcem ter tako prijaznejša za mamice z vozički kot tudi za gibalno ovirane. 
Selitev lekarne v nove, sodobno urejene prostore je bila izvedena v prvem tednu aprila 2019.

Aktualno

Galerija

Kontakt