Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

Sanacije 440m odseka javne poti Volča - Lom - Zakobiljek

Gradbena dela zajemajo nasutje obstoječe ceste in izdelavo odvodnjavanja. Zamenja se 8 dotrajanih cestnih prepustov, izvede se drenaža na delih kjer iz brežine teče voda, na vozišče se nasuje 50 cm kamnitega drobljenca. Mestoma se korigira niveleta ceste in razširi se cca 50 m zgornje brežine. Nov cestni odsek bo pripravljen za širino asfalta 4 m + mulda. Asfaltiranje odseka se bo izvedlo v letu 2018. Izvajalec gradbenih del Edo Krek s.p. je bil izbran kot najugodnejši ponudnik izmed 6 prispelih ponudb. Na cesti bodo od 17.7. do predvidoma 11.8. občasne od 30 minutne popolne zapore za vsa vozila. Uporabnike ceste prosimo za razumevanje.

Aktualno

  Preventivno prekuhavanje vode iz javnega vodovoda Trebija - Gorenja vas - Todraž

  Občina Gorenja vas-Poljane obvešča vse uporabnike vode, ki se oskrbujejo z vodo iz javnega vodovoda Trebija – Gorenja vas - Todraž, da je zaradi izpada elektrike in zaznavne motnosti vode, priporočamo preventivno prekuhavanje pred zaužitjem do preklica.

   

  Potem, ko voda zavre, običajno zadostuje, da burno vre še eno minuto, tri minute pa povsem zadošča. Izvajamo vse potrebne ukrepe, Nacionalni laboratorij za zdravje okolje in hrano bo takoj odvzel vzorce za laboratorijske preiskave. O preklicu ukrepa preventivnega prekuhavanja pitne vode pred zaužitjem vas bomo obvestili.

   

  Hvala za razumevanje !

Kontakt