Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina Gorenja vas - Poljane
Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8.-10., 11.30-15.
sreda: 8.-10., 11.30-17.
petek: 8.-10., 11.-13.

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in gospodarske javne službe Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

Terasa za vrtec pri Podružnični šoli Lučine

Pri Podružnični šoli Lučine se je v začetku julija 2017 na JV strani obstoječega šolskega kompleksa pričelo z gradnjo nove terase za potrebe vrtca. Nova terasa je dimenzijsko in višinsko prilagojena obstoječemu objektu šole. Višinsko bo terasa poravnana z nivojem pritličja v objektu. Na SZ strani se s terase spuščajo stopnice, ki omogočajo neposreden dostop na vrt za objektom PŠ Lučine. Terasa je narejena v AB konstrukciji (temelji, temeljni zidovi in plošča) in leseni izvedbi (strešna konstrukcija, ograje, pohodni podi in obloga stopnic). Kritina terase je iz Alu barvane pločevine. Skupna velikost terase bo 26 m2 uporabne površine. Izgradnja nove terase je bila zaključena do začetka šolskega leta 2017/ 2018 in tudi uspešno predana uporabi.

V letu 2018 je bila pri PŠ Lučine stara lopa nadomeščena z novo, ki bo namenjena smetnjakom ter hrambi orodja za vzdrževanje šolskega vrta ter zelenih površin okoli šole.

Aktualno

    Razpis območne likovne razstave

    Po nekaj letih premora bo OI Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti Škofja Loka ponovno organizirala srečanje ljubiteljskih likovnih ustvarjalcev.

    Pregledna razstava bo v galeriji Sokolskega doma od 23. avgusta do 18. septembra 2019.

     » preberi več

Galerija

Kontakt