Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

Obnova ceste Javorje

Jeseni 2016 je bil objavljen razpis za izvedbo sanacije ceste Poljane–Zapreval na odseku pod naseljem Dolenčice. Gre za približno 500 m dolg odsek lokalne ceste, ki je bila na več mestih že močno poškodovana, zlasti na delu treh večjih lokalnih usadov zaradi nestabilne podlage. Sanacija navedenega odseka je bil izvedena v maju 2017. V prvi fazi so bili sanirani cestni usadi s stabilizacijo brežine z železnimi tirnicami in izvedbo kamnite pete, vzdolž celotne trase ceste pa je bilo urejeno novo odvodnjavanje zalednih voda.

V juniju je bila zaključena tudi sanacija dodatnega nižjeležečega 240-metrskega odseka, kjer je bila na novo v celoti sanirana in na novo utrjena podlaga, odvodnjavanje, asfaltiranje in obcestne ograje.

Aktualno

Kontakt