Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina Gorenja vas - Poljane
Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8.-10., 11.30-15.
sreda: 8.-10., 11.30-17.
petek: 8.-10., 11.-13.

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in gospodarske javne službe Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

Nova knjižnica Ivana Tavčarja v Sokolskem domu

Pri izvedbi Energetske in statične sanacije Sokolskega doma Gorenja vas so se v mansardi objekta pridobili lepi novi prostori, ki so se namenili za nov oddelek Knjižnice Ivana Tavčarja v Gorenja vas.
V prvi fazi so bila narejena vsa gradbena dela, delno zaključno gradbena dela, vsa strojno inštalacijska dela in delno elektroinštalacijska dela. Dela so se izvajala skladno z razpoložljivimi sredstvi tudi v letih 2016 in 2017, ko so se nadaljevala zaključna gradbena dela, elektro inštalacijska dela in vgradnja notranje opreme. Tako so bili v sklepnem delu investicije dokončani končni podi, vgrajeno stavbno pohištvo, svetila in notranje pohištvo. Za na novo urejene prostore je bilo pridobljeno tudi uporabno dovoljenje.
Slavnostna otvoritev nove knjižnice je bila 22. junija 2017, ko so bili novi prostori tudi uradno predani uporabi.

Aktualno

    Razpis območne likovne razstave

    Po nekaj letih premora bo OI Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti Škofja Loka ponovno organizirala srečanje ljubiteljskih likovnih ustvarjalcev.

    Pregledna razstava bo v galeriji Sokolskega doma od 23. avgusta do 18. septembra 2019.

     » preberi več

Galerija

Kontakt