Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

Nova knjižnica Ivana Tavčarja v Sokolskem domu

Pri izvedbi Energetske in statične sanacije Sokolskega doma Gorenja vas so se v mansardi objekta pridobili novi lepi prostori, ki so se namenili za novo knjižnico Ivana Tavčarja Gorenja vas. V prvi fazi so bila narejena vsa gradbena dela, delno zaključno gradbena dela, vsa strojno inštalacijska dela in delno elektroinštalacijska dela. Dela so se izvajala skladno z razpoložljivimi sredstvi tudi v letih 2016 in 2017, ko so se nadaljevala zaključna gradbena dela, elektro inštalacijska dela in vgradnja notranje opreme. Tako so bili v sklepnem delu investicije dokončani končni podi, vgrajeno stavbno pohištvo, svetila in notranje pohištvo. V postopku je pridobivanje uporabnega dovoljenja. Slavnostna otvoritev nove knjižnice bo 22. junija 2017, ko bodo novi prostori tudi uradno predani uporabi.

Aktualno

    Redno organizirano vodenje po utrdbi na Golem vrhu

    Vsako prvo soboto v mesecu ob 10. uri je organizirano vodenje po utrdbi Rupnikove linije na Golem vrhu. Predhodne prijave niso potrebne. Zaželene so čelne svetilke ter primerna obleka in obutev. Cena vodenja je 5 €/osebo oz. po veljavnem ceniku. V juliju bo vaš vodič Boris Žnidarčič.  
    Vabljeni torej v soboto, 1. 7. 2017, ob 10. uri pred utrdbo na Goli vrh ali kadarkoli po vnaprej dogovorjenem terminu.

Kontakt