Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

STC Stari vrh

Smučišče Stari vrh leži v Škofjeloškem hribovju med Poljansko in Selško dolino. Objemajo ga Stari vrh, Mladi vrh, Koprivnik, Blegoš in Lubnik. Dostopno je iz Škofje Loke po Selški dolini do Praprotna in levo za Stari vrh (12 km) in prek Poljan in Javorij (20 kilometrov). Obiskujejo ga ljubitelji rekreativnega smučanja, prirejajo pa tudi rekreativna, državna in FIS-tekmovanja.
Na nadmorski višini od 580 do 1216 m in površini 50 ha obratujejo nova 6-sedežnica, 4 vlečnice in tekoči trak (zmogljivost = 2400 smučarjev na uro). Smučišče nudi 1 km težkih, 5 km srednje težkih in 4 km lahkih prog (od tega je 2 km novih). Možno je obiskati šolo smučanja in snowboarda.
V dodatni ponudbi najdemo izposojo in testiranje snowboardov, snowboard park, nočno smuko, smuko v celem snegu, tekmovalni poligon, igrišče na snegu in varstvo otrok, sankaško progo (200 m), dodatno zasneževanje 15 ha, brezplačni otroški tekoči trak in okrepčevalnice ob smučišču.

Več informacij

Aktualno

    Odprtje pohodne sezone

    Odprtje pohodne sezone je bilo v soboto, 22. aprila, ob 9. uri. Skoraj 40 pohodnikov se je zbralo pred Gostilno na Vidmu, kjer so lahko prevzeli kontrolne kartončke.
    Skupaj smo se podali na pot, ki je vodila iz Poljan na Kovčk, do Vinharij, naprej na Kremenk in Pasjo ravan, potem pa smo se spustili na Bukov vrh in Kucelj, zaključili pa na Visokem, kjer je potekala Salamijada.

    Vreme je bilo lepo, udeleženci zadovoljni, zato se bomo dobili skupaj spet prihodnje leto.
    Hvala vsem za udeležbo in dobro voljo.

Kontakt