Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

Sofinanciranje kulturnih društev

Občina Gorenja vas - Poljane zagotavlja sredstva za sofinanciranje programov kulturnih društev in skupin v občini. Društva lahko sredstva iz občinskega proračuna pridobijo preko prijave na javni razpis, ki ga občina  vsako leto objavi.
Predmet razpisa je sofinanciranje programov na področjih ljubiteljske kulturne dejavnosti, npr. glasbeno področje, folklora, plesno, dramsko, gledališko, lutkovno, likovno, etnološko-zgodovinsko, ročna dela iz ljudskega izročila, fotografsko, video, filmsko, literarno  področje in programe iz drugih področij, ki dokažejo vsebinsko učinkovitost.

Cilj sofinanciranja je zagotavljanje nemotenega delovanja izvajalcev kulturnih programov in s tem ohranjanje ravni delovanja kulturnih društev in skupin.

Priloge

Aktualno

Kontakt