Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina Gorenja vas - Poljane
Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8.-10., 11.30-15.
sreda: 8.-10., 11.30-17.
petek: 8.-10., 11.-13.

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in gospodarske javne službe Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

Sofinanciranje programov kulturnih dejavnosti

Občina Gorenja vas - Poljane zagotavlja sredstva za sofinanciranje programov kulturnih društev in skupin v občini.
Pogoje, merila in postopke za izbiro in vrednotenje ter razdelitev sredstev, namenjenih za sofinanciranje programov ljubiteljskih kulturnih društev, skupin, posameznikov in kulturnih projektov, ki so lokalnega pomena in se sofinancirajo iz proračuna Občine Gorenja vas - Poljane določa Pravilnik o sofinanciranju programov ljubiteljskih kulturnih dejavnosti v Občini Gorenja vas - Poljane
Društva lahko sredstva iz občinskega proračuna pridobijo na podlagi prijave na javni razpis, ki ga vsako leto objavi občina.
Predmet razpisa je sofinanciranje programov na področjih ljubiteljske kulturne dejavnosti, npr. glasbeno področje, folklora, plesno, dramsko, gledališko, lutkovno, likovno, etnološko-zgodovinsko, ročna dela iz ljudskega izročila, fotografsko, video, filmsko, literarno  področje in programe iz drugih področij, ki dokažejo vsebinsko učinkovitost.

Cilj sofinanciranja je zagotavljanje nemotenega delovanja izvajalcev kulturnih programov in s tem ohranjanje ravni delovanja kulturnih društev in skupin.

Priloge

Aktualno

    Razpis območne likovne razstave

    Po nekaj letih premora bo OI Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti Škofja Loka ponovno organizirala srečanje ljubiteljskih likovnih ustvarjalcev.

    Pregledna razstava bo v galeriji Sokolskega doma od 23. avgusta do 18. septembra 2019.

     » preberi več

Galerija

Kontakt